Jansdam 2
3512 HB Utrecht
the netherlands
+31 (0)30 2367242
info@galeriesanaa.nl
open
wo t/m za - 12.00 - 18.00 uur
Galerie Sanaa is een NGA galerie met de Kunstkoopregeling van het Mondriaanfonds.
 
Naar de huidige tentoonstelling

Vergaderen tussen de kunst!  Klik en lees meer >>

Misschien wel eens bedacht? Zou het niet leuk zijn om de galerieruimte van SANAA te gebruiken voor een vergadering, presentatie of feestelijke bijeenkomst? Omgeven door de kunst van zowel Afrikaanse als Nederlandse kunstenaars heb je het gevoel in een andere wereld te zijn. Iedere zes weken opent een nieuwe expositie in SANAA’s ruime, lichte, open en inspirerende ruimte, dus elke bijeenkomst heeft weer een nieuwe inspirerende omgeving. Zie hieronder voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden
Klik en lees meer >>

De galerie bevindt zich in het hart van de stad, en is op loopafstand van het NS station, bezienswaardigheden en horecagelegenheden in het centrum. De ruimte is geschikt voor groepen van 6 tot 60 personen en is voor verschillende bijeenkomsten bruikbaar. Denk aan vergaderingen, heidagen, (netwerk)borrels, of aan een workshop, training of presentatie. Uw lunch of diner kan prima worden geintegreerd met de activiteit. Op verzoek leidt de galeriehouder u graag rond in de expositie.

Contact en Reserveren
Klik en lees meer >>

Tarieven zijn afhankelijk van de activiteit en de groepsgrootte (6-60). Neem contact op met Berthe Schoonman (06 5318 5501). Zij neemt graag de opties met u door. Of stuur een email naar info@galeriesanaa.nl.